Wij zijn wij?

Wij zijn Bootschoon.nl, onderdeel van Schuurman Total Boat Care. Van huis uit zijn wij specialisten in het polijsten en reinigen van boten. Door onze ruime ervaring met verschillende merken en types boten, weten wij als geen ander hoe een boot juist aangepakt moet worden. 

Bootschoon is ontstaan vanuit een passie. Een passie voor het vak, die wij zeer graag met u delen. Wij zijn altijd op zoek naar het product wat net een beetje beter is, wat efficiënter werkt en wat een langer resultaat biedt. Door constant te blijven zoeken, testen en innoveren, zijn wij uitgekomen op Pai Boat, ons eigen huismerk! 

Pai Boat is ontstaan vanuit de jachtwereld. Vele polijstmerken nemen de automotive polijst en reinigingsmiddelen mee naar de maritieme markt. Veelal blijkt dat dit niet helemaal goed matcht met de uitdagingen die de maritieme markt biedt. De ondergronden zijn anders, de behandeling is anders, en boten worden op een andere manier blootgesteld aan de elementen dan auto’s. 

Pai Boat heeft een eigen laboratorium, wat ontwikkeld en innoveert op basis van de maritieme sector. Constant zoeken naar uitdagingen en oplossingen, dat is wat Pai Boat beschrijft. Gevestigd in Italië, voor de polijstgekken onder ons, het land bij uitstek voor polijstmiddelen! 

Als u klant bent bij Bootschoon, dan bent u niet zomaar een klant. U koopt niet alleen producten, maar u krijgt ook het allerbeste advies. Schroom niet om even te bellen, of langs te komen. De deur staat altijd voor u open! Heeft u vragen, of loopt u tegen problemen aan? Onze specialisten denken met u mee. Wij lopen in onze dagelijkse werkzaamheden ook nog vaak tegen problemen aan, die wij altijd met passie en kennis oplossen. En dat is wat ons vak zo mooi maakt. Oplossingen zoeken die er nog niet zijn, dagelijks blijven innoveren en samen met u meedenken. 

Wees welkom bij Bootschoon.nl

Groet,

Robbe Schuurman


Vorige slide
Volgende slide